Het Coronavirus: hoe gaan wij hiermee om? Lees hierover op: Ontwikkelingen Coronavirus

Martens Metaal Elst B.V.

Martens Metaal Elst B.V. is in 1920 opgericht en houdt zich sindsdien bezig met de verwerking van schroot- en metaalafvallen vanuit alle sectoren, met name uit de electriciteitswereld. Martens Metaal Elst B.V. is sinds jaar en dag een vergunde en gecertificeerde inrichting voor de acceptatie en recycling van ijzer en metalen. Dat doen wij volgens geldende nationale en internationale regelgeving. Wij richten ons op de inzameling en verwerking van schroot en metalen en we zijn gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van elektroschroot dat zijn herkomst heeft in de energiewereld, zoals energiecentrales en schakelstations. 

Recycling als modern ambacht

Sinds de oprichting van het bedrijf worden alle recyclingwerkzaamheden uitgevoerd. Het principe van recyclebaar materiaal inzamelen, sorteren, scheiden, verwerken en afzetten bij gebruikers is een manier van werken die tot op de dag van vandaag wordt gehanteerd.

De gebruikte middelen, methoden, technieken, omstandigheden en mate van hergebruik is in de loop van de jaren sterk veranderd en verbeterd. Tegenwoordig worden de materialen ingezameld met containervrachtwagens, geladen en gelost met hydraulische kranen, uitgesorteerd met kranen, met machines geknipt en gestript, gebroken, gescheiden en geschredderd.

Demonteren, scheiden en sorteren van metalen en restmaterialen

Binnen ons bedrijf worden in belangrijke mate demontage- en daarmee de sorteer- en scheidingwerkzaamheden met de 'hand' uitgevoerd. De werkzaamheden vinden op volledig arbeidsverantwoordelijke omstandigheden in een goede werkomgeving plaats. Kortom het oude ambacht op een moderne wijze uitgevoerd.

Meer weten over ons bedrijf of onze dienstverlening? Neem direct contact met ons op via deze website of bel direct 0481 - 371 402.

Kaart

Diensten en Producten

  • Inkoop van schroot en metaal
  • Verwerking transformatoren
  • Verwerking kabelafvallen
  • Ontmantelen schakelapparatuur
Bel me terug

Openingstijden


LET OP:
Wij zijn gesloten op 27 april, 4 / 5 en 21 t/m 23 mei & 1 juni.

Maandag

08:00 - 12.30
13.00 16.30 uur
Dinsdag 08:00 - 12.30
13.00 16.30 uur
Woensdag 08:00 - 12.30
13.00 16.30 uur
Donderdag 08:00 - 12.30
13.00 16.30 uur
Vrijdag 08:00 - 12.30
13.00 16.30 uur
Zaterdag 07:30 - 11:30 uur
Zondag Gesloten

 

Wij informeren u graag

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

×

Terugbelverzoek verzonden

Uw terugbelverzoek is verzonden

×

Bel me terug

Dank voor dit terugbelverzoek. Wij zullen u binnen acht kantooruren bellen.

×

Geachte klant,


Onlangs zijn er door de Nederlandse regering maatregelen aangekondigd om de verspreiding van COVID-19 (Coronavirus) te beperken. Ook voor Martens Metaal Elst is de veiligheid en gezondheid van haar klanten, leveranciers en medewerkers de hoogste prioriteit.


Martens Metaal Elst probeert met een aantal praktische maatregelen het risico op besmetting tot een minimum te beperken en tevens de continuïteit van onze bedrijfsvoering en die van onze klanten te blijven waarborgen.
 

 

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons bereiken via mail: info@martensmetaal.com of per telefoon 0481-371402.

×