Bedrijven

Bedrijven

Wilt u graag duurzaam ondernemen? Martens Metaal Elst B.V. biedt diverse diensten aan voor bedrijven, waardoor u een steentje bijdraagt aan het milieu én bespaart op kosten. We halen uw metaalafval op, sorteren het en recyclen het op verantwoorde wijze. Ook voorzien we u van containers op maat.

Dankzij onze diensten voor bedrijven ontzorgen we u op het gebied van metaalafval. Zo kunt u zich volledig focussen op uw corebusiness, terwijl wij uw metaalafval een tweede leven geven.

Containerservice

Wanneer u regelmatig metaalafval heeft en dit op verantwoorde wijze wilt laten afvoeren en recyclen, kunt u gebruik maken van onze containerservice. Hierbij plaatsen we, afhankelijk van uw wensen, één of meer containers op uw terrein. De containers zijn zeer geschikt voor het deponeren van o.a. computers, accu’s, kabels en ander metaalafval. Is de container vol? Dan halen we hem weer op. Uw metaalafval wordt op verantwoorde wijze gerecycled. Onze containers zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Of laat een container op maat maken. Onze containerservice is beschikbaar in heel Nederland.

Meer over onze containerservice >

 

Afvalscan

Vraag een gratis afvalscan aan bij Martens Metaal en haal meer rendement uit uw metaalafval. Met een afvalscan brengen onze experts in kaart hoe uw bedrijf de afvalverzameling momenteel organiseert en waar de kansen liggen. Na de afvalscan weet u hoe u kunt besparen op afvalkosten en leert u meer over de meest efficiënte manieren om uw afval duurzaam en rendabel te verzamelen en recyclen. Hiermee bespaart u niet alleen flink op kosten, maar draagt u ook uw steentje bij aan een duurzame wereld.

Meer over de afvalscan >

 

Meer informatie? Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze diensten voor bedrijven kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel direct naar 0481 – 371 402 of vul het contactformulier in op onze website. We bespreken graag de mogelijkheden met u.