Over ons

Certificeringen en keurmerken

Eerlijk zaken doen, duurzaamheid en transparantie naar alle belanghebbenden en toezichthouders. Dat zijn steekwoorden die voor ons bedrijf al veel langer gelden dan de afgelopen jaren waarin deze termen meer aandacht en bekendheid kregen. Kortom het zijn bij Martens Metaal Elst B.V.geen modewoorden.

Martens Metaal Elst B.V. is zonder uitsluitingen voor al haar activiteiten en processen gecertificeerd. Dit is voor u als klant of opdrachtgever na te lezen in de omschrijvingen van de scope op onze certificaten.

ISO normen en VCA

Ons bedrijf is al sinds jaar en dag gecertificeerd volgens de internationale normen ISO 9001 (kwaliteit)ISO 14001 (milieu) en VCA (veiligheid). Tevens zijn wij aangesloten bij onze branchevereniging en nemen wij deel in diverse commissies en verenigingen. Daarnaast dragen wij actief bij aan lokale en (inter-)nationale goede doelen.

Een van de eisen van de ISO 14001 norm is dat wij volledig moeten voldoen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Zonder uitzondering kunnen wij dan ook melden dat wij ‘In compliance zijn’.

Download onze ISO 9001 Certificering >

Download onze ISO 14001 Certificering >

Download onze VCA Certificering>

Download ons MRF Keurmerk >

Download ons NIWO Keurmerk >

Martens Metaal Elst B.V. is lid van de Metaal Recycling Federatie.

Meer weten over ons bedrijf of onze dienstverlening? Neem direct contact met ons op via deze website of bel direct 0481 – 371 402.