Aluminium inleveren

Zou u graag van uw aluminium af willen? Aluminium inleveren kunt u bij Martens Metaal tegen een goede vergoeding. Dit bedrag kunt u contant ontvangen. Aluminium kan door zowel particulieren als bedrijven worden langsgebracht. Het inleveren van aluminium is altijd gemakkelijk door de goede bereikbaarheid van Martens Metaal. Naast aluminium kunnen ook andere materialen worden ingeleverd. Voorbeelden hiervan zijn metaal, lood en ijzer.

Aluminium inlever prijs

De inlever prijs van aluminium wordt bepaald op basis van de kwaliteit, hoeveelheid en het type aluminium. Deze is buiten eerder genoemde factoren ook afhankelijk van vraag en aanbod. Mede dankzij de makkelijke bewerkbaarheid en het lichte gewicht van aluminium, is het een ideaal materiaal om te recyclen. Bij Martens Metaal denken wij altijd in duurzaamheid, zodat we ons steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu. Er wordt daarbij altijd verantwoord omgegaan met de materialen.

Oud aluminium inleveren

Aluminium wordt in veel verschillende producten gebruikt. Daardoor krijgt men te maken met veel verschillende oud aluminium producten. Hierbij zou u kunnen denken aan velgen, beplating, bestek, deurposten en bijvoorbeeld radiatoren van auto’s. In principe is aluminium een product dat u in het dagelijks leven bewust of onbewust regelmatig tegen komt. U kunt altijd thuis rondkijken of er nog oud aluminium ligt die u kunt inleveren tegen een leuke vergoeding. Zo helpt u mee om uw oude producten een nieuw leven te geven. Bij het verwerken wordt er aluminium samen met staal geplet en omgesmolten.

Oud aluminium inleveren bij Martens Metaal

U kunt ons dichtbij het centrum van Elst vinden. Bij vragen kunt u altijd bellen of mailen. Op locatie staan wij voor u klaar voor alle vragen. Ook bent u gegarandeerd van een eerlijke prijs voor uw materialen. Wij staan daarbij van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Het langsbrengen kan bijna de gehele week. Mocht u twijfelen of uw product aluminium bevat of dat de producten helemaal van aluminium zijn, kunt u vrijblijvend bellen, mailen of langskomen.

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten