Koper inleveren

Heeft u als bedrijf of als particulier koper over? Uw oude koper is geld waard. Oud koper inleveren kan eenvoudig bij Martens Metaal. Kom bij ons langs voor het inleveren van uw oude koper tegen een leuke vergoeding.

 • Oud koper inleveren bij Martens Metaal
 • Direct een vergoeding voor uw oude koper
 • Gegarandeerd een goede prijs
 • Een steentje bijdragen aan circulaire metaalrecycling
 • Geen wachttijd: klaar terwijl u wacht
 • Contant betaald
 • 6 dagen per week geopend

Koper inleveren bij Martens Metaal levert verschillende voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan de milieuvriendelijke recycling van koper. Ingeleverd koper kan namelijk makkelijk hergebruikt worden. Ook krijgt u een leuke vergoeding bij het inleveren van koper.

Uw koper helpt het milieu 

Als u koper inlevert draagt u een steentje bij aan een schoner milieu. Door ingeleverd koper te hergebruiken hoeven er minder grondstoffen opgegraven te worden. Het opgraven van grondstoffen is slecht voor het milieu. Dit komt door de schadelijke stoffen die worden uitgestoten tijdens het delven van koper. Daarbij wordt het koper dat u inlevert door ons verwerkt zodat het koper weer opnieuw gebruikt kan worden.  

Koperboer

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen voor het inleveren van koper en andere metaalrecycling bij ons terecht in Elst. Graag bouwen we duurzame relaties op en helpen we u graag met het inzamelen, verwerken en recyclen van uw koper en ander metaalafval. Wanneer u oud koper over heeft en er vanaf wilt kan onze containerservice ook interessant voor u zijn. Op deze manier helpen we u bij de inzameling en het transport van de grotere hoeveelheden koper. 

Verschillende soorten koper

 • Gemengd koper: Oude leidingen, kranen, etc. bestaan voor 96% uit koper. Voor de stevigheid zijn ze vaak voor een klein gedeelte gemengd met andere materialen.
 • Hand gepeld koper: Bij deze vorm van koper gaat het niet om vermengingen. Dit is de puurste vorm koper. Het is buigzaam, zacht en het brengt het meeste op.
 • Messing: Uit deze legering van metalen komt zo ongeveer 63% koper. Verder bestaan dit soort producten uit zink om het hard te maken. Deze producten kunt u in zijn geheel bij ons inleveren.
 • Koperkabels: Deze kabels kun je niet meer hergebruiken. Koperen kabels zijn dus ideaal om in te leveren. Wanneer de stekkers er van tevoren worden afgeknipt, kunnen de kabels goed worden gerecycled.

Oud koper inleveren bij Martens Metaal

Wilt u oud koper inleveren bij Martens Metaal? Kom dan langs bij onze vestiging in Elst. Het koper dat u inlevert wordt door ons gewogen. Hierna ontvangt u een vergoeding voor het ingeleverde oud koper. De prijs is afhankelijk van het huidige vraag en aanbod. Deze kunt u direct in contanten ontvangen. Onze vestiging is gunstig gelegen in de stad en we zijn makkelijk te bereiken met de auto. Ook zijn we geopend van maandag tot en met zaterdag. 

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten