Bedrijven

Oud ijzer container 

Een oud ijzer container is een speciaal soort container waar zowel particulieren als bedrijven oude metalen kwijt kunnen. Martens Metaal heeft oud ijzer containers op voorraad. Onze containers maken het u gemakkelijk om uw oud ijzer snel en dichtbij kwijt te kunnen. Is de oud ijzer container vol? Dan halen we hem weer op.  

  • Oud ijzer container bij Martens Metaal
  • Direct inwisselen als de container vol zit
  • De kosten worden verrekend met het oud ijzer
  • Een steentje bijdragen aan circulaire metaalrecycling
  • Binnen 24 uur een container op de gewenste plek
  • Levering zelfde dag mogelijk als u voor 12 uur besteld
  • 6 dagen per week geopend

Container oud ijzer voor een duurzame wereld

Een container voor oud ijzer is geschikt voor het deponeren van onder andere accu’s, kabels, oude elektrische apparaten, onderdelen en gereedschap. Onze experts zorgen ervoor dat uw apparaten worden vernietigd, zodat mensen geen toegang zullen hebben tot de gegevens op uw apparaat. Ook zorgen wij ervoor dat uw afval op een verantwoorde manier wordt gerecycled. Hierdoor draagt u bij aan een duurzame wereld.

oud ijzer container

Oud ijzer container bestellen

Een oud ijzer container bestellen gaat eenvoudig bij Martens Metaal. Wij hebben verschillende groottes en soorten containers in onze voorraad. Hierdoor kunnen wij u een gewenst formaat brengen, van grote oud ijzer containers tot compacte formaten. Ook is het mogelijk om een waterdichte container te verkrijgen. Verder denken wij mee over kleur, toegang en beveiliging. Behalve waterdichte bakken hebben we ook geluiddempende opties. Weet u niet zeker welke container u nodig heeft? Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste oud ijzer container. Deze kunnen we binnen 24 uur bij de gewenste plek leveren.  

Schroot container laten leveren

Een schroot container huren bij Martens Metaal gaat altijd met een snelle levering. Als u voor 12 uur een schroot container besteld kunnen onze chauffeurs ze zelfs op dezelfde dag naar u brengen. Wanneer de container vol is zullen wij hem inwisselen voor een lege container. Hierdoor kunt u zorgeloos door met uw werkzaamheden.  

Kosten oud ijzer container 

Bij Martens Metaal hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van een oud ijzer container. Deze kost namelijk helemaal niets. De kosten worden namelijk verrekend met de opbrengst van uw afval. Als u benieuwd bent naar hoeveel oud ijzer u kunt opleveren kunt u een afvalscan aanvragen. Een afvalscan is het wegen en keuren van het oud ijzer. Wij zorgen er altijd voor dat uw afval wordt gerecycled.  

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten