Oud ijzer ophalen

Bent u in het bezit van oud metaal waar u graag vanaf wilt? Neem dan contact op met Martens Metaal. We komen graag uw oude ijzer ophalen. U ontvangt van ons altijd een eerlijke, marktconforme prijs voor uw ingeleverde metaal. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk om van uw oude metaal af te komen. Oud ijzer en ander metaalafval wordt op verantwoorde wijze afgevoerd en gerecycled. Draag ook een steentje bij aan een duurzame wereld en schakel Martens Metaal B.V. in wanneer u oud ijzer wilt laten ophalen.

 • Oud ijzer op laten halen door Martens Metaal
 • Direct geld voor uw metaalafval
 • Gegarandeerd een eerlijk, marktconform bedrag voor uw metaalafval
 • Contante betaling mogelijk
 • 6 dagen per week bereikbaar

Houd u er bij het laten ophalen van uw metaalafval rekening mee dat u alleen een vergoeding ontvangt bij grote hoeveelheden oud ijzer. Wilt u oud ijzer inleveren in onze vestiging in Elst? Dan ontvangt u altijd een vergoeding voor uw metaalafval. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Altijd een eerlijke prijs voor uw oude ijzer

Ons uitgebreide netwerk, expertise en jarenlange ervaring in metaalrecycling geeft ons de mogelijkheid om marktconforme prijzen te bieden tegen inlevering van uw metaalafval. We zijn zo transparant mogelijk over de actuele metaalprijzen, leggen u graag uit hoe onze prijzen tot stand zijn gekomen en waarom ze dagelijks verschillen. Wilt u een indicatie ontvangen? Neem contact met ons op. Zo weet u direct welk bedrag u kunt verwachten voor uw oud ijzer.

Tip! Sorteer uw metalen vooraf zo goed mogelijk. Zo kunnen we makkelijk zien wat u aanbiedt en hoeven onze specialisten zelf minder te sorteren. Hiermee profiteert u direct van een betere prijs.

Welke metalen kunnen wij ophalen?

Onze chauffeurs halen diverse soorten ijzer- en metaalsoorten op voor recyclingdoeleinden. Heeft u de volgende metalen in grote hoeveelheden liggen? Dan komen wij graag bij u langs om het op te halen en u van een passend bedrag te voorzien.

 • Oud ijzer
 • Messing
 • Kabels
 • Rvs
 • Brons
 • Koper*
 • Aluminium
 • Zink
 • Accu’s
 • Lood*

*Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Wilt u een metaalsoort laten ophalen, maar staat hij niet in de lijst vermeld? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Transformatoren laten ophalen

Ook wanneer u van uw transformatoren af wilt, komen we graag bij u langs om ze op te halen. Hierbij zorgen we er uiteraard voor dat we uiterst verantwoord te werk gaan. We maken de transformatoren olievrij, verwijderen eventuele asbest en maken hem gereed voor transport. Ook testen we de transformatoren op Chroom-6 verf.

Kleine hoeveelheid oud ijzer laten ophalen

Heeft u een geringe hoeveelheid oud ijzer die u graag wilt inleveren? Dan brengen we u graag in contact met een van onze partners. U ontvangt van hen direct een vergoeding voor uw ijzer en metalen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw metaalafval zelf inleveren? Dat kan!

Wanneer onze specialisten uw oude ijzer komen ophalen, ontvangt u alleen een vergoeding wanneer er sprake is van een grote hoeveelheid metaalafval. Wilt u graag een kleine hoeveelheid inleveren en hier toch een vergoeding voor ontvangen? Breng uw oude ijzer dan langs bij onze vestiging in Elst. Hier wegen we de lading en ontvangt u duidelijke informatie over de laatste metaalprijzen. Daarna helpen we u bij het lossen van het metaalafval.

Onze vestiging in Elst is eenvoudig te bereiken met de auto. Bovendien zijn we 6 dagen per week geopend: van maandag tot en met zaterdag.

Adres
Energieweg 2
6662 NS ElstOpeningstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten

 

Ontdek onze andere diensten

Martens Metaal B.V., onderdeel van de Raak Metals Groep, is uw specialist in het sorteren, verwerken en recyclen van diverse metaalsoorten. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen:

Meer informatie? Neem contact op

Voor meer informatie over het laten ophalen van oud ijzer kunt u contact met ons opnemen. Bel direct naar 0481 – 371 402 of vul het contactformulier in op onze website. We helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen oud ijzer ophalen

 • Wat gebeurt er met het opgehaalde metaal?

  Wanneer we het metaalafval eenmaal op hebben gehaald en naar onze vestiging hebben gebracht, wordt het metaalafval gesorteerd op basis van metaalsoort. Vervolgens snijden we het metaal en kunnen we het als secundaire grondstof vervoeren naar smelterijen en staalbedrijven. We leveren het metaal als secundaire grondstof aan bedrijven in binnen- en buitenland. Dit gebeurt meerdere keren per maand. Door het metaal te recyclen, dragen we bij aan een duurzame wereld.

 • Is het mogelijk om koper in te leveren?

  U kunt bij Martens Metaal Elst B.V. alle metalen inleveren, zo ook koper. Om koperdiefstal tegen te gaan, zijn we volgens de wet verplicht om uw gegevens te registreren. U bent daarom verplicht om uw legitimatiebewijs te tonen wanneer u koper inlevert.