Koperprijs

Heeft u nog wat schoon of oud koper liggen en bent u op zoek naar de koperprijs? Dan bent u bij Martens Metaal Elst B.V. aan het juiste adres voor een goede prijs voor uw schoon- of vuil koper.

Hoe wordt de koperprijs berekend door Martens Metaal Elst B.V.?

De koperprijs fluctueert dagelijks, doordat beleggers investeren in koper. Dagelijks is de prijs van oud koper dus in beweging. Het wordt bepaald door een kwestie van vraag en aanbod. De laatste jaren wordt de voorraad steeds kleiner waardoor de (oud) koperprijzen omhoog schieten. Koper is een veelgebruikt product in industriële toepassingen en is daardoor een veelgevraagde grondstof. Het wordt meer en meer gebruikt, maar de voorraad wordt steeds kleiner waardoor de prijs van koper sterk stijgt. Martens Metaal Elst B.V. “schreddert” het koper en biedt het als grondstof aan bij de koperindustrie.

Schoon koper inleveren prijs

Koper wordt nadat u het verkocht hebt vaak omgesmolten naar een andere vorm. Dit omsmelten kan alleen gebeuren als het koper puur koper is en er dus geen andere stoffen door of om het koper zitten, zoals vuil of isolatie om koperdraad. Bij vuil koper zitten deze andere stoffen er nog wel doorheen. De schoon koper prijs is dus hoger dan de prijs voor vuil koper. Martens Metaal Elst B.V. zal deze overbodige stoffen van uw oude koper moeten verwijderen. Dit kost ons tijd. Daardoor wordt de prijs van het koper beïnvloed.

Vraag de oud koper prijs per kilo op

De prijs van koper wordt altijd berekend per kilo. Omdat de prijzen per dag kunnen verschillen, kunt u het beste contact met ons opnemen voor de dagprijs. Houd er wel rekening mee dat  we bij het inleveren of ophalen van koper om een legitimatiebewijs moeten vragen. Lever uw koper direct bij ons in voor een goede prijs of laat het door ons ophalen!

Breng je koper naar onze vestiging in Elst

Martens Metaal B.V. is gunstig gelegen in Elst. U kunt ons eenvoudig bereiken met de auto. Bovendien zijn we 6 dagen per week geopend: van maandag tot en met zaterdag.

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten