Oud ijzer prijs

Benieuwd naar wat u krijgt voor het oud ijzer dat u nog achter heeft liggen? Voor het inleveren of laten ophalen van uw oud ijzer bent u bij Martens Metaal op de juiste plek. Bij ons levert u uw schroot in tegen een goede oud ijzer prijs.

Hoe berekenen wij de oud ijzer prijs

De oud ijzer prijs wordt net als bij olie bepaald door vraag en aanbod. Als er veel vraag is naar oud ijzer, dan gaat de prijs omhoog. Is er weinig vraag naar de grondstoffen, dan gaat de prijs omlaag. De oud ijzer prijs fluctueert en kan elke dag anders zijn. Het is een veelgebruikt product in industriële toepassingen en de metalen kunnen hiervoor goed hergebruikt worden.

Prijs oud ijzer

Oud ijzer is de verzamelnaam van al het ijzer, koper, lood, etc. dat een bedrijf of consument niet meer gebruikt en waar ze graag vanaf willen bij een oud ijzer handelaar. Heeft u materiaal liggen dat u niet meer gebruikt? Wij kunnen ervoor zorgen dat het wordt omgesmolten en weer verwerkt kan worden. Oud ijzer wordt op deze manier weer helemaal omgesmolten en opnieuw gebruikt. Als nieuwe basis grondstof kan er weer handig gebruik van worden gemaakt. Dat is natuurlijk een circulaire en duurzame oplossing. Het omsmelten kunnen we het beste doen als er geen andere stoffen door elkaar zitten. Schone oude metalen voor metaalrecycling kun je inleveren tegen een hogere oud ijzer prijs.

Oud ijzer prijs per kilo opvragen

De oud ijzer prijs berekenen we voor je in kilo’s. Per dag kunnen de prijzen verschillen en voor de dagprijs kunt u het beste contact met ons opnemen. Bij het inleveren van koper en lood moeten vragen we om een identiteitsbewijs. Lever uw oud ijzer bij ons in of maak gebruik van de ophaalservice!

Breng oud ijzer voor een goede prijs naar onze vestiging in Elst

Martens Metaal B.V. is gunstig gelegen in Elst. U kunt ons eenvoudig bereiken met de auto. Bovendien zijn we 6 dagen per week geopend: van maandag tot en met zaterdag.

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten
 • Waar kan ik mijn oud ijzer verkopen?

  Breng oud ijzer voor een goede prijs naar onze vestiging in Elst. Martens Metaal B.V. is gunstig gelegen in Elst. U kunt ons eenvoudig bereiken met de auto. Bovendien zijn we 6 dagen per week geopend: van maandag tot en met zaterdag.

 • Wat bepaalt de prijs van oud ijzer?

  De prijs van oud ijzer wordt beïnvloed door factoren zoals de vraag en aanbod op de markt, de kwaliteit en zuiverheid van het oud ijzer, de huidige economische omstandigheden en wereldwijde metaalprijzen.

 • Wat is de oude ijzer prijs vandaag?

  De oud ijzer prijs berekenen we voor je in kilo’s. Per dag kunnen de prijzen verschillen en voor de dagprijs kunt u het beste contact met ons opnemen.

 • Wat zijn de verschillende soorten oud ijzer?

  Oud ijzer kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals ferro- en non-ferrometalen. Ferrometalen bevatten ijzer, terwijl non-ferrometalen dat niet doen. De prijs kan variëren afhankelijk van het type metaal.

 • Hoe kan ik mijn oude ijzer inleveren?

  Breng uw oud-ijzer langs bij Martens Metaal B.V. in Elst. We wegen uw voortuig mét lading op onze weegbrug. IJzer wordt buiten gelost en overige metalen in de hal. Deze metalen worden apart gewogen. Tot slot wordt uw voertuig opnieuw gewogen zonder lading; om de hoeveelheid gelost ijzer nog te bepalen. We maken direct een overzicht van de prijs die u van ons ontvangt. U heeft de mogelijkheid om contact of per bank uitbetaald te krijgen.

 • Is het mogelijk om mijn oud-ijzer op te laten halen?

  Bij grote hoeveelheden is het mogelijk om uw ijzer op te laten halen. Heeft u een echter een geringe hoeveelheid dan brengen we u in contact met 1 van onze partners. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.