Oud ijzer prijs

Benieuwd naar wat u krijgt voor het oud ijzer dat u nog achter heeft liggen? Voor het inleveren of laten ophalen van uw oud ijzer bent u bij Martens Metaal op de juiste plek. Bij ons levert u uw schroot in tegen een goede oud ijzer prijs.

Hoe berekenen wij de oud ijzer prijs

De oud ijzer prijs wordt net als bij olie bepaald door vraag en aanbod. Als er veel vraag is naar oud ijzer, dan gaat de prijs omhoog. Is er weinig vraag naar de grondstoffen, dan gaat de prijs omlaag. De oud ijzer prijs fluctueert en kan elke dag anders zijn. Het is een veelgebruikt product in industriële toepassingen en de metalen kunnen hiervoor goed hergebruikt worden.

Prijs oud ijzer

Oud ijzer is de verzamelnaam van al het ijzer, koper, lood, etc. dat een bedrijf of consument niet meer gebruikt en waar ze graag vanaf willen bij een oud ijzer handelaar. Heeft u materiaal liggen dat u niet meer gebruikt? Wij kunnen ervoor zorgen dat het wordt omgesmolten en weer verwerkt kan worden. Oud ijzer wordt op deze manier weer helemaal omgesmolten en opnieuw gebruikt. Als nieuwe basis grondstof kan er weer handig gebruik van worden gemaakt. Dat is natuurlijk een circulaire en duurzame oplossing. Het omsmelten kunnen we het beste doen als er geen andere stoffen door elkaar zitten. Schone oude metalen voor metaalrecycling kun je inleveren tegen een hogere oud ijzer prijs.

Oud ijzer prijs per kilo opvragen

De oud ijzer prijs berekenen we voor je in kilo’s. Per dag kunnen de prijzen verschillen en voor de dagprijs kunt u het beste contact met ons opnemen. Bij het inleveren van koper en lood moeten vragen we om een identiteitsbewijs. Lever uw oud ijzer bij ons in of maak gebruik van de ophaalservice!

Breng oud ijzer voor een goede prijs naar onze vestiging in Elst

Martens Metaal B.V. is gunstig gelegen in Elst. U kunt ons eenvoudig bereiken met de auto. Bovendien zijn we 6 dagen per week geopend: van maandag tot en met zaterdag.

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten