Over ons

Duurzaamheid & milieu

Duurzaamheid zit in al onze bedrijfsactiviteiten. Wij zorgen dat voor nieuwe producten niet uitsluitend grondstoffen moeten worden gedolven, maar dat hierbij ook voor een (groot) deel gerecycled materiaal wordt gebruikt.

Als bedrijf werken we binnen al onze processen aan verduurzaming. Het belangrijkste criterium hierin is de recyclingsgraad. Deze nadert inmiddels de 100%. Dit houdt in dat nagenoeg al het materiaal wat binnenkomt nuttig wordt toegepast.

Investeren in duurzaamheid

Definitief verwijderen, zoals het storten van het afval op stortplaatsen, is nagenoeg uitgebannen. Investeren in duurzaamheid spreekt dus voor zich. Moderne energiearme en emissiearme machines en voertuigen zijn binnen ons bedrijf vanzelfsprekend.

Onze aandacht voor het milieu

Het volledig voldoen aan wet- en regelgeving staat binnen ons milieubeleid op plaats één. Zelfcontroles, controles door meerdere certificeerders en de Provincie Gelderland zorgen voor adequaat toezicht.

Recyclingbedrijven zoals het onze dienen zich aan strikte regels te houden en hierop wordt dan ook uitgebreid op toegezien. Daarom worden al onze materiaalstromen verantwoord in onze (milieu)boekhouding en in het milieujaarverslag bijgehouden.

Meer weten over ons bedrijf of onze dienstverlening? Neem direct contact met ons op via deze website of bel direct 0481 – 371 402.