Energiebedrijven

Coq installatie demonteren

Wilt u een Coq installatie demonteren? Martens Metaal ontmantelt uw Coq installatie en haalt deze voor u weg op locatie. Het weghalen van de schakelapparatuur van de hoogspanningsschakelaar kunt u gemakkelijk en professioneel door ons laten ontmantelen.  

Wat is een Coq installatie?

Wilt u een hoogspanningsschakelaar laten weghalen? Dan is het belangrijk om te weten wat een Coq installatie is en welke u heeft. Een Coq is een hoogspanningsschakelaar. U zou het kunnen vergelijken met een installatieautomaat in de laagspanning. Het is bij hoogspanning erg wenselijk om groepen in een lus te maken met een scheiding ergens tussen de voedende delen. De Nederlandse fabrikant Coq ontwikkelde daarom een gesloten systeem waarbij de expanderende lucht werd opgevangen in een tweede vat: de dubbeldrukschakelaar.  

Over Coq

Coq was een Nederlands elektronisch bedrijf gespecialiseerd in het fabriceren van gesloten schakelapparatuur.  Het bedrijf startte in 1916 en hield zich voornamelijk bezig met elektronische apparaten. Daarna richtte Coq zich eigenlijk al vrij snel op schakelmateriaal tussen de 220 en 380 Volt.  Het bedrijf is inmiddels gesloten en daarom moeten Coq installaties in de loop der tijd worden gedemonteerd. 

Coq installatie schakelapparatuur losmaken

De schakelapparatuur van een Coq installatie moet vakkundig worden losgemaakt. Onze medewerkers zijn hierin gespecialiseerd en zorgen ervoor dat dit proces tot een goed einde wordt gebracht. Het vervangen van een hoogspanningsschakelaar is geen makkelijke opdracht, dus dit kan u het beste laten doen door een professional. 

Schakelaar demonteren op locatie

Professionele hulp nodig bij het demonteren van een Coq hoogspanning schakelaar? Martens Metaal staat voor u klaar. Gespecialiseerd in het ontmantelen en verwerken van transformatoren en schakelapparatuur zijn we al jaren een begrip in de metaalwereld. Demonteren van schakelaren of transformatoren doen we op een door u aangegeven locatie. Dit kunnen wij op ons terrein doen, maar ook bij u voor de deur. Na het demonteren van de Coq schakelaar op uw locatie zorgen we ervoor dat de verschillende materialen worden afgevoerd en omgezet in halffabricaten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of bel ons.