Non-ferro metalen inleveren

Wilt u non-ferro metalen inleveren? Bij Martens Metaal in Elst bent u aan het juiste adres voor het recyclen van non-ferro metalen en het inleveren van oud ijzer. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij een eerlijke prijs voor diverse metalen. Bij ons worden alle ingeleverde metalen, inclusief non-ferro metalen, verwerkt voor recycling, waardoor we direct bijdragen aan een beter milieu.

Als lid van de Metaal Recycling Federatie (MRF) en gecertificeerd volgens de ISO 14001-norm voor milieuzorgsystemen, zorgen wij voor een milieuvriendelijke en veilige verwerking van uw metalen. U kunt erop vertrouwen dat uw metalen op een verantwoorde manier worden gerecycled.

Wat valt er onder non-ferro metalen?

Non-ferro metalen zijn metalen die geen ijzer bevatten of waarbij ijzer niet het belangrijkste bestanddeel is. Denk aan koper, lood, aluminium, zink, brons en messing. Bij Martens Metaal kunt u terecht voor de demontage en sloop van machines of constructies die deze non-ferro metalen bevatten. Als u vragen heeft over non-ferro metalen, staan onze medewerkers klaar om ze te beantwoorden.

Non-ferro metalen inleveren bij Martens Metaal

Bij Martens Metaal kunt u zonder afspraak ferro en non-ferro metalen inleveren. We bieden ook een handige ophaalservice voor uw metalen en een containerdienst voor grote hoeveelheden. In een gesloten container kunt u uw non-ferro metalen veilig bewaren, waarna wij ze bij u ophalen. Zo kunt u ongestoord doorgaan met uw werkzaamheden. De prijzen voor non-ferro metalen zijn afhankelijk van vraag en aanbod en kunnen regelmatig veranderen. Neem telefonisch contact met ons op voor de meest actuele prijzen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. U bent natuurlijk altijd welkom om bij ons langs te komen in Elst.

Kortom, Martens Metaal is uw betrouwbare partner voor het inleveren van non-ferro metalen. Wij bieden een eerlijke prijs, een milieuvriendelijke en veilige verwerking, en een efficiënte ophaalservice. Neem vandaag nog contact met ons op en draag bij aan een beter milieu!

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten