Non-ferro metalen inleveren

Bij Martens Metaal in Elst kunt u eenvoudig non-ferro metalen inleveren. Non-ferro metalen, zoals koper, aluminium, en lood, zijn zeer waardevol en kunnen zonder kwaliteitsverlies worden gerecycled. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat u een eerlijke prijs krijgt en dat uw metalen op een milieuvriendelijke manier worden verwerkt.

Als lid van de Metaal Recycling Federatie (MRF) en gecertificeerd volgens de ISO 14001-norm voor milieuzorgsystemen, zorgen wij voor een milieuvriendelijke en veilige verwerking van uw metalen. U kunt erop vertrouwen dat uw metalen op een verantwoorde manier worden gerecycled.

Wat valt er onder non-ferro metalen?

Non-ferro metalen zijn metalen die geen ijzer bevatten. Enkele voorbeelden zijn koper, lood, aluminium, zink, en messing. Deze metalen zijn geliefd in de recyclingindustrie vanwege hun herbruikbaarheid en hoge waarde. Door non-ferro metalen in te leveren, draagt u bij aan een circulaire economie en vermindert u de vraag naar nieuwe grondstoffen. Als u vragen heeft over non-ferro metalen, staan onze medewerkers klaar om ze te beantwoorden.

Non-ferro metalen inleveren bij Martens Metaal

Bij Martens Metaal kunt u zonder afspraak ferro en non-ferro metalen inleveren. We bieden ook een handige ophaalservice voor uw metalen en een containerdienst voor grote hoeveelheden. In een gesloten container kunt u uw non-ferro metalen veilig bewaren, waarna wij ze bij u ophalen. Zo kunt u ongestoord doorgaan met uw werkzaamheden. De prijzen voor non-ferro metalen zijn afhankelijk van vraag en aanbod en kunnen regelmatig veranderen. Neem telefonisch contact met ons op voor de meest actuele prijzen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. U bent natuurlijk altijd welkom om bij ons langs te komen in Elst.

Kortom, Martens Metaal is uw betrouwbare partner voor het inleveren van non-ferro metalen. Wij bieden een eerlijke prijs, een milieuvriendelijke en veilige verwerking, en een efficiënte ophaalservice. Neem vandaag nog contact met ons op en draag bij aan een beter milieu!

Voordelen van non-ferro metalen inleveren

Het inleveren van non-ferro metalen biedt tal van voordelen. Ten eerste draagt u bij aan een beter milieu door de reductie van afval en de vermindering van de behoefte aan nieuwe grondstoffen. Daarnaast ontvangt u een eerlijke prijs voor uw metalen. Bij Martens Metaal zorgen we ervoor dat de prijzen altijd marktconform zijn, zodat u het maximale uit uw materialen haalt.

Milieuvriendelijke verwerking

Bij Martens Metaal staat milieuvriendelijke verwerking voorop. Onze geavanceerde technologieën en gecertificeerde methoden zorgen ervoor dat uw non-ferro metalen op de meest duurzame manier worden gerecycled. Hierdoor verminderen we de ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een schonere planeet.

Diverse soorten non-ferro metalen

Bij Martens Metaal accepteren we een breed scala aan non-ferro metalen:

 • Koper: Veelgebruikt in elektriciteitskabels en leidingen.
 • Aluminium: Bekend om zijn lichte gewicht en duurzaamheid, vaak gebruikt in de auto-industrie en bouw.
 • Lood: Gebruikt in accu’s en stralingsbeschermingsmaterialen.
 • Zink: Vaak toegepast in dakbedekking en galvanisatie.
 • Messing: Een legering van koper en zink, veelgebruikt in decoratieve objecten en armaturen.

De prijs van non-ferro metalen

De prijs van non-ferro metalen kan variëren afhankelijk van de marktprijzen en de zuiverheid van het materiaal. Bij Martens Metaal zorgen we ervoor dat u altijd een eerlijke en actuele prijs ontvangt. Onze medewerkers kunnen u voorzien van gedetailleerde informatie over de huidige prijzen en de factoren die deze beïnvloeden.

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

Bij Martens Metaal hechten we veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze recyclingprocessen zijn ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren. Bovendien werken we volgens strikte veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat alle recyclingactiviteiten veilig en verantwoord worden uitgevoerd.

Contact en locatie

Martens Metaal is gevestigd in Elst en gemakkelijk bereikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u vragen over het inleveren van non-ferro metalen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail, of bezoek onze vestiging. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten

 

 • Hoe werkt het inleveren van non-ferro metalen?

  U kunt zonder afspraak langskomen bij onze vestiging in Elst. Onze medewerkers beoordelen uw metalen en bieden u een eerlijke prijs. Voor grote hoeveelheden bieden wij een ophaalservice en containerdienst.

 • Hoe worden de prijzen van non-ferro metalen bepaald?

  De prijzen variëren afhankelijk van de markt en de zuiverheid van het materiaal. Wij zorgen ervoor dat u altijd een eerlijke en actuele prijs ontvangt.

 • Wat zijn non-ferro metalen?

  Non-ferro metalen zijn metalen die geen ijzer bevatten, zoals koper, aluminium, lood, zink, en messing. Ze zijn waardevol en goed recyclebaar.