Bedrijven

Containerservice

Heeft u regelmatig metaalafval en wilt u dit op verantwoorde wijze laten afvoeren en recyclen? Maak dan gebruik van de containerservice van Martens Metaal Elst B.V. Afhankelijk van uw wensen plaatsen we één of meerdere containers op uw terrein. We leveren containers in verschillende maten. Ook is het mogelijk om een container op maat te laten maken. Wanneer de container vol is, halen we hem weer op. Uw metaalafval wordt vervolgens op verantwoorde wijze gerecycled. Onze containers zijn leverbaar in heel Nederland en zijn zeer geschikt voor al uw ijzer-, metaal- en kabelafval.

  • Containerservice in heel Nederland
  • Oud ijzer containers voor recycling
  • Containers in verschillende formaten beschikbaar
  • Maatwerk mogelijk
  • Altijd een container die past bij uw terrein, metaalafval en wensen
  • Krijg geld voor uw metaalafval
  • Draag bij aan een duurzame wereld

Heeft u vragen over onze containerservice? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Ontdek de containerservice van Martens Metaal Elst B.V.

Wanneer u een beroep doet op onze containerservice, dan plaatsen we de gewenste containers op uw terrein en halen we ze weer op wanneer ze vol zijn. Onze oud ijzer containers zijn geschikt voor het deponeren van computers, accu’s, kabels, laptops en ander metaalafval. Bij het deponeren van uw laptops of computers hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken over uw privacy. Onze experts zorgen ervoor dat de onderdelen worden vernietigd, zodat anderen geen toegang meer krijgen tot uw gegevens en bestanden. Het opgehaalde metaalafval wordt vervolgens door ons gesorteerd en gewogen. Tot slot zorgen we ervoor dat het afval op een verantwoorde wijze wordt gerecycled. Maak ook gebruik van onze containerservice en draag bij aan een duurzame wereld.

Altijd een oud ijzer container die past bij uw wensen

Omdat wij in het bezit zijn van een groot aantal oud ijzer containers, zijn we in staat om altijd de gewenste container te leveren. Van grote metaalcontainers tot compacte, waterdichte units. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de container die past bij uw terrein, wensen en afval. We hebben altijd een geschikte container voor u klaarstaan die we binnen 24 uur bij u kunnen leveren.

Containers op maat bestellen

Heeft u specifieke eisen en wensen waar uw container aan moet voldoen? We ontwikkelen graag een container op maat voor u. Hierbij kunt u uiteraard rekenen op onze expertise. We denken graag met u mee op het gebied van kleur, formaat, toegang en beveiliging. Ook is het mogelijk om waterdichte vloeren, ingebouwde lekbakken en geluiddempende opties te laten installeren. Zo creëren we samen een container die perfect aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten over onze oud ijzer containers op maat? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Container huren? Snelle levering!

Heeft u een container nodig? Onze chauffeurs bezorgen de containers snel en wanneer het u het beste uitkomt. Wanneer u voor 12 uur bestelt, kunnen we de container in de meeste gevallen op dezelfde dag leveren. Wanneer de container vol is, halen we hem weer op en wisselen we hem in voor een lege container. Zo kunt u ongestoord verder met uw werkzaamheden.

Martens Metaal Elst B.V. werkt met een flexibele huurtermijn. U kunt bij ons aangeven wanneer de bakken afgehaald mogen worden of wanneer we uw container kunnen omruilen voor een lege container. Een oud ijzer container huren bij ons is dus erg gemakkelijk.

Kosten containerservice

Een container van Martens Metaal Elst B.V. kost u niets! De kosten van de containerservice worden verrekend met de opbrengst van uw afval. Wilt u weten hoeveel uw metaalafval u op kan leveren? Vraag dan een afvalscan aan.

Wat gebeurt er met het opgehaalde metaalafval?

Het metaalafval wordt door ons op verantwoordelijke wijze opgehaald en gerecycled. Nadat we uw container hebben opgehaald, zorgen we ervoor dat het metaalafval wordt gewogen en gekeurd. Dit noemen we een afvalscan. Als metaalrecyclingbedrijf doen we altijd ons best om bij te dragen aan het milieu en werken daarom ook volgens de hoogste eisen. U bent er bij ons altijd van verzekerd dat er verantwoord wordt omgegaan met het afval.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u een container bestellen of heeft u vragen over onze containerservice? Neem gerust contact met ons op. Bel direct naar 0481 – 371402 of vul het contactformulier in op onze website. We helpen u graag verder!