Energiebedrijven

Sloop en demontage bedrijf

Op zoek naar een demontage of sloop bedrijf voor uw grote machines? Het demonteren van grote machines wordt op efficiënte en professionele wijze verzorgd door Martens Metaal. Lees snel verder voor meer informatie over de mogelijkheden.  

Machines demonteren

Het is goed mogelijk dat de onderdelen van uw grote oude machines nog waarde vertegenwoordigen. Martens metaal is uw ideale partner voor het professioneel demonteren van uw machines om de waarde van uw materialen te garanderen. Het demonteren van machines is een proces waar kritisch naar gekeken moet worden. Het verkeerd doorknippen van de elektrische bedrading moet je niet willen. Het doorknippen moet zorgvuldig gebeuren en dit kan je het beste aan een expert overlaten.

Sloop van machines en fabrieken

Met het demonteren en slopen van metalen in oude fabriekshallen en fabrieken hebben wij jarenlange ervaring. De specialisten die wij onder onze hoeden hebben weten precies welke onderdelen we kunnen recyclen. Wij zijn beschikbaar voor zowel kleine, maar zeker ook voor grote projecten. Het efficiënt en professioneel uitvoeren van het demonteren en de sloop van machines in fabrieken vinden wij erg belangrijk. Hiervoor gebruiken we moderne vervoersmiddelen en apparatuur. 

Industriële demontage

De machines demonteren wij op locatie, zodat ze klaar zijn voor de schroot. Vervolgens vervoeren wij het sloopwerk aan de hand van de voorgeschreven regels. Op onze locatie zullen we de machines helemaal demonteren.  

Recyclebare schroot materialen

Vaak treffen wij in oude fabrieken of de plek waar wij machines demonteren veel andere schroot materialen aan die recyclebaar zijn. Hierbij kun je onder andere denken aan elektronica, kabels, verlichting of staalconstructies. Deze voeren wij af en verwerken wij tegen een eerlijke vergoeding. De machines hebben een waarde vertegenwoordigd, wat op dat moment een flinke investering geweest heeft kunnen zijn. Dat kijken we na. Het is niet verstandig om een risico te nemen met de demontage van machines.