Bedrijven

Afvalscan

Heeft u interesse in duurzamer ondernemen en wilt u meer rendement uit uw metaalafval halen? Vraag dan een gratis afvalscan aan bij Martens Metaal Elst B.V. en ontdek de voordelen. Met de afvalscan brengen onze experts de huidige situatie op het gebied van afvalinzameling in kaart. Na afloop ontvangt u een helder adviesrapport en leert u hoe u kunt besparen op afvalkosten.

Gratis afvalscan laten uitvoeren

Een afvalscan is een nulmeting waarbij onze experts onderzoeken hoe u momenteel met uw afval omgaat. Op basis hiervan brengen ze de kansen voor u in kaart. De uitkomst van de afvalscan vatten we samen in een helder en bondig advies, dat voor u in alle gevallen gratis is. In dit advies vertellen we u over de efficiëntste manier om uw afval duurzaam en rendabel te verzamelen en te recyclen. U leert waar uw kansen liggen op het gebied van herbruikbare grondstoffen en een betere scheiding van uw afval. Ook geven we u advies over welke (maat) container het beste bij uw afval past en op welke manier Martens Metaal Elst B.V. u kan ondersteunen bij een duurzaam afvalmanagement. Doe er uw voordeel mee en bespaar op kosten terwijl u meewerkt aan een duurzame wereld.

Meer rendement uit uw metaalafval halen

De experts van Martens Metaal Elst B.V. hebben jarenlange ervaring met het verzamelen en recyclen van zakelijke afvalstromen. Dit zorgt ervoor dat we beschikken over de juiste kennis op het gebied van duurzaam afvalmanagement. Onze experts weten precies hoe u kleine veranderingen kunt doorvoeren om grote resultaten te boeken. Denk hierbij aan het deponeren van oud ijzer in aparte containers, waardoor u een betere prijs krijgt voor uw metaalafval. Hierdoor kan uw opbrengst tot wel 40% hoger worden! Met onze afvalscan boekt u altijd resultaat.

Afvalscan aanvragen

Bent u benieuwd naar hoe u kunt besparen op uw afvalkosten en tegelijkertijd kunt bijdragen aan een duurzame wereld? Vraag een gratis afvalscan aan via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook zijn we telefonisch bereikbaar.