Energiebedrijven

Energiebedrijven

Al jarenlang leveren de experts van Martens Metaal Elst B.V. diensten aan netwerkbedrijven. Onze klanten bevinden zich namelijk voornamelijk in de energiesector. Zo kopen we transformatoren in bij netwerkbedrijven om deze op efficiënte en verantwoorde wijze te recyclen.

Ook zijn we gespecialiseerd in kabelrecycling. Laat bijvoorbeeld op maat gemaakte containers op uw terrein plaatsen om metaalafval te deponeren. Wij halen het op en zorgen ervoor dat het op een milieuvriendelijke wijze wordt gerecycled.

Maak ook gebruik van de diensten van Martens Metaal Elst B.V. en draag bij aan een duurzame wereld.

Transformatoren recycling

We zijn gespecialiseerd in het inkopen en het verwerken van transformatoren op verantwoorde wijze, denk hierbij aan zowel vrije distributie- als vermogenstransformatoren. We verzorgen het gehele traject: van demontage tot aan recycling. Ook zorgen we voor een goede afvalverwijdering van uw transformatoren. Hierbij werken we uiteraard geheel volgens de geldende wet- en regelgeving.

Meer over transformatoren recycling >

 

Kabelrecycling

Laat uw kabels op verantwoorde wijze recyclen door Martens Metaal Elst B.V. Al jarenlang leveren bedrijven overtollige kabels bij ons in. We recyclen ze op duurzame wijze en geven het kabelafval een tweede leven als (secundaire) grondstof. We beschikken over onze eigen kabelrecyclingmachines, waarmee we grote hoeveelheden kabelafval kunnen verwerken. U kunt bij ons terecht met diverse kabelsoorten. Ontvang een eerlijke prijs voor uw kabelafval, terwijl u bijdraagt aan het milieu.

Meer over kabelrecycling >

Meer weten? Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze diensten voor energiebedrijven kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel direct naar 0481 – 371 402 of vul het contactformulier in op onze website. We bespreken graag de mogelijkheden met u.