Oud ijzer inleveren

Heeft u oud ijzer of metaalafval waar u graag vanaf wil? Oud ijzer inleveren is mogelijk bij Martens Metaal in Elst. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u een markconforme prijs ontvangt voor uw metaalafval. Uw oud-ijzer wordt op een transparante manier gewogen en we hanteren een transparante werkwijze. Bovendien betalen we direct. Door het inleveren van uw oud-ijzer draagt u bij aan een wereld waarin er zuinig wordt omgaan met grondstoffen. Samen zorgen we ervoor dat uw oud-ijzer opnieuw gebruikt kan worden als secundaire grondstof. Draag bij aan circulaire metaalrecycling en ontvang een marktconforme prijs voor uw oud-ijzer.

 • Oud-ijzer inleveren bij Martens Metaal
 • Direct geld voor uw metaalafval
 • Gegarandeerd een goede prijs
 • Draag bij aan circulaire metaalrecycling
 • Geen wachttijd: klaar terwijl u wacht
 • Contante betaling
 • 6 dagen per week geopend

Voor meer informatie over het inleveren van uw oud-ijzer kunt u contact met ons opnemen.

Kom langs bij onze vestiging in Elst

Martens Metaal B.V. is gunstig gelegen in Elst. We zijn eenvoudig te bereiken met de auto. Bovendien zijn we 6 dagen per week geopend: van maandag tot en met zaterdag.

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten

 

Oud-ijzer inleveren bij Martens Metaal B.V. in Elst

Het inleveren van oud-ijzer en ander metaalafval bij Martens Metaal Elst B.V. is zeer eenvoudig. De eerste stap is het wegen van uw voertuig met lading. Dit doen we op onze weegbrug. Daarna helpen onze medewerkers u met het lossen van het schroot. Als u verschillende metalen komt brengen dan worden deze afzonderlijk gewogen op onze weegschaal in de loods. Tot slot wegen de uw voertuig opnieuw, dit keer zonder lading. Zo kunnen we snel en nauwkeurig het verschil berekenen en het gewicht van het metaalafval vaststellen.

Wanneer het gewicht van het metaalafval is vastgesteld, stellen onze medewerkers een overzicht op. Hierop is te zien welk metaalsoorten er zijn ingeleverd en de bijbehorende prijs. Ook vindt u in dit overzicht het totaalbedrag dat u van ons ontvangt. Direct en contant!

Welke metalen en materialen kunt u inleveren?

Martens Metaal Elst B.V. koopt diverse ijzer- en metaalsoorten in voor recyclingdoeleinden. Denk hierbij aan ijzer- en metaalafval zoals:

 • Oud-ijzer
 • Messing
 • Kabels
 • RVS
 • Brons
 • Koper
 • Aluminium
 • Zink
 • Accu’s
 • Lood

Wilt u een metaalsoort inleveren, maar staat hij niet in de bovenstaande lijst? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Oud ijzer inleveren tegen een marktconforme prijs

Martens Metaal, onderdeel van de Raak Metals Groep, is gespecialiseerd in het sorteren, verwerken en recyclen van diverse metaalsoorten. Dankzij onze uitgebreide netwerk, expertise en jarenlange ervaringen zijn we in staat om een marktconforme prijs te bieden tegen inlevering van uw oud-ijzer en metalen. Bovendien hanteren we geen wachttijden. Dit betekent dat u na het inleveren van uw metalen binnen no time weer uw weg kunt vervolgen, met de contante vergoeding op zak. Profiteer van onze goede metaalprijzen en service. Kom langs bij Martens Metaal B.V. in Elst!

Actuele metaalprijzen

Martens Metaal Elst B.V. accepteert vrijwel alle soorten metaal. Wilt u weten wat de prijs is van uw metaalafval? Neem contact met ons op. Zo weet u direct welk bedrag u voor uw metaalafval kunt verwachten.

Oud ijzer inleveren door particulieren en bedrijven

Particulieren én bedrijven kunnen terecht bij ons metaalrecyclingbedrijf in Elst. We bouwen aan duurzame relaties en zijn u graag van dienst bij het inzamelen, verwerken en recyclen van uw metaalafval. Wilt u als bedrijf af van uw metaalafval? Lees dan meer over onze containerservice. Met deze service kunnen we u van dienst zijn bij het inzamelen en transporteren van grote hoeveelheden metaal.

Meer weten? Neem contact met ons op

Voor meer informatie over het inleveren van oud ijzer en metalen kunt u contact met ons opnemen. Bel direct naar 0481 – 371 402 of vul het contactformulier in op onze website. We helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen oud ijzer inleveren

 • Hoe kan ik mijn oude ijzer inleveren?

  Breng uw oud-ijzer langs bij Martens Metaal B.V. in Elst. We wegen uw voortuig mét lading op onze weegbrug. IJzer wordt buiten gelost en overige metalen in de hal. Deze metalen worden apart gewogen. Tot slot wordt uw voertuig opnieuw gewogen zonder lading; om de hoeveelheid gelost ijzer nog te bepalen. We maken direct een overzicht van de prijs die u van ons ontvangt. U heeft de mogelijkheid om contact of per bank uitbetaald te krijgen.

 • Is het mogelijk om koper in te leveren?

  U kunt bij Martens Metaal Elst B.V. alle metalen inleveren, zo ook koper. Om koperdiefstal tegen te gaan, zijn we volgens de wet verplicht om uw gegevens te registreren. U bent daarom verplicht om uw legitimatiebewijs te tonen wanneer u koper inlevert.

 • Is het mogelijk om mijn oud-ijzer op te laten halen?

  Bij grote hoeveelheden is het mogelijk om uw ijzer op te laten halen. Heeft u een echter een geringe hoeveelheid dan brengen we u in contact met 1 van onze partners. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.