Ferro metalen inleveren

Wilt u ferro metalen inleveren? Bij Martens Metaal bent u aan het juiste adres voor de recycling van ferro metalen en het inleveren van oud ijzer. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij eerlijke prijzen voor diverse metalen. Wij verwerken alle ingeleverde metalen, inclusief ferrometalen, met het oog op recycling, waardoor we direct bijdragen aan een verbetering van het milieu.

Als trotse lid van de Metaal Recycling Federatie (MRF) en gecertificeerd volgens de ISO 14001-norm voor milieuzorgsystemen, waarborgen wij een milieuvriendelijke en veilige verwerking van uw metalen. U kunt erop vertrouwen dat uw metalen op een verantwoorde wijze worden.

Wat zijn ferro metalen?

Ferro metalen, zoals kobalt, nikkel en gadolinium, zijn metalen waarvan ijzer het belangrijkste bestanddeel is. Deze metalen zijn overvloedig aanwezig en vormen een essentiële economische factor vanwege hun brede toepassingen in diverse technische sectoren. In tegenstelling hiermee behoren alle overige metalen tot de categorie non-ferro metalen, die geen ijzer bevatten.

Bij Martens Metaal kunt u terecht voor de demontage en sloop van machines of constructies die deze ferro metalen bevatten. Als u vragen heeft over ferro metalen, neem dan contact met ons op.

Ferro metalen inleveren bij Martens Metaal

Bij Martens Metaal is het eenvoudig en zonder afspraak mogelijk om ferro metalen in te leveren. Wij bieden niet alleen een handige ophaalservice voor uw metalen, maar ook een containerdienst voor grotere hoeveelheden. Door de ferro metalen veilig op te slaan in een gesloten container, kunnen wij deze efficiënt bij u ophalen, zodat u ongestoord kunt doorgaan met uw werkzaamheden. De prijzen voor ferro metalen zijn afhankelijk van de marktvraag en -aanbod, en kunnen regelmatig veranderen. Voor de meest actuele prijzen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Kortom, Martens Metaal is uw vertrouwde partner voor het inleveren van ferro metalen. Wij bieden niet alleen eerlijke prijzen, maar ook een milieuvriendelijke en veilige verwerking, evenals een efficiënte ophaalservice. Neem vandaag nog contact met ons op en draag bij aan een beter milieu!

Ferro metalen recyclen bij Martens Metaal
Bij Martens Metaal ben je aan het juiste adres voor duurzame ferro metalen en non-ferro metaalrecycling. Onze faciliteiten en toegewijd team recyclen efficiënt een breed scala aan metalen, van ijzer en kobalt tot aluminium en koper.

Adres

Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten