Metaalrecycling

Metaalrecycling is een belangrijk aspect als het gaat om duurzaamheid en verantwoord omgaan met materialen. Bij Martens Metaal zijn we gespecialiseerd in het recyclen van metaalafval. Of u nu een bedrijf of particulier bent, wij bieden een uitstekende service en eerlijke prijzen voor uw oud ijzer en andere metalen.

metaalrecycling voor particulieren

Bij Martens Metaal vinden we het belangrijk om op een verantwoorde manier om te gaan met metaalrecycling. We hebben ons daarom gespecialiseerd in de verwerking van diverse soorten metaalafval. U kunt bij ons terecht voor het inleveren van uw oude ijzer, accu’s en ander metaalafval. Wij zorgen ervoor dat het afval op een duurzame manier wordt verwerkt, zodat het kan worden hergebruikt.

Metaalrecycling in Elst

Als particulier kunt u bij ons terecht voor metaalrecycling. Wij bieden een uitstekende service en eerlijke prijzen voor uw oud ijzer en andere metalen. U kunt uw oude metalen bij ons inleveren op onze locatie in Elst. Daar wordt het gewogen, gelost, gesorteerd en gerecycled. Zo dragen we samen bij aan een duurzame wereld. Heeft u veel metaalafval en kunt u het niet zelf bij ons inleveren? Geen probleem. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw metaalafval op te laten halen. Bij grote hoeveelheden bieden we zelfs een vergoeding voor uw oud ijzer en metaal. Bij kleinere hoeveelheden werken we samen met onze partner die het bij u komt ophalen.

Metaalrecycling tegen een goede prijs

Bij Martens Metaal bieden we eerlijke prijzen voor uw metaalafval. We zijn transparant in onze communicatie en leggen graag uit waarom de prijzen per dag kunnen verschillen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Na het inleveren of laten ophalen van uw oud ijzer en metaal heeft u de keuze om contant of per bank uitbetaald te krijgen.

Laat uw metaalafval ophalen voor metaalrecycling

Heeft u veel metaalafval en kunt u het niet zelf bij ons inleveren? We komen uw metaalafval graag ophalen. Uiteraard ontvangt u een eerlijk en marktconform bedrag voor uw oud ijzer en metaal. Bij kleinere hoeveelheden wordt het metaalafval opgehaald door onze partner, van wie u een vergoeding ontvangt voor uw oud ijzer en metalen.

Uw metaalafval wordt op een verantwoorde manier opgehaald, gesorteerd en gerecycled. Draag bij aan een duurzame wereld en laat grote hoeveelheden metaalafval door ons ophalen.

Lees meer over oud ijzer ophalen >

Meer informatie? Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze diensten voor particulieren kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel direct naar 0481 – 371 402 of vul het contactformulier in op onze website. We bespreken graag de mogelijkheden met u.