Oud lood inleveren

Zoekt u een plek voor het inleveren van oud lood? Lood inleveren in ruil voor een vergoeding kunt u doen bij Martens Metaal. Daarbij krijgt u gegarandeerd een goede prijs voor uw lood. Ook krijgt u de vergoeding direct contant uitbetaald. Op vrijwel iedere dag kunt u langskomen, wij zijn namelijk 6 dagen per week geopend. De vestiging is te vinden in Elst. De bereikbaarheid met de auto is erg gemakkelijk. Mocht u vragen hebben kunt u altijd mailen, bellen of langskomen. Ga hiervoor naar onze contactinformatie op de website. Hou ook de openingstijden in de gaten. Martens Metaal is al sinds 1920 een betrouwbare verwerker van verschillende materialen.

Lood inleveren

Het inleveren van lood is goed voor het milieu, omdat lood recyclebaar is. Daarom is het een goed idee om het in te leveren in plaats van weg te gooien. Er zijn verschillende loodproducten die u zou kunnen inleveren. Denk hierbij aan lood van daken, loden pijpen, letterlood, balanceerlood en loodkabels. Ook accu’s zijn een voorbeeld van een toepassing van lood. Dankzij de vervormbaarheid en geleidbaarheid is lood een erg aantrekkelijk materiaal om te recyclen. Door uw lood bij ons in te leveren draagt u dus bij aan circulaire loodrecycling.

Oud lood inleveren prijs

Bij het berekenen van de vergoeding die u krijgt voor het inleveren van oud lood wordt er gekeken naar de prijs op de loodmarkt. Zo kunnen wij u altijd een goede prijs garanderen. Hierbij zit er wel een verschil tussen normaal oud lood en accu lood. Dat komt doordat een loden accu niet volledig uit lood bestaat. Het moet dus nog verwerkt worden tot puur lood. De prijs fluctueert afhankelijk van vraag en aanbod op dat moment. Deze kan dus van dag tot dag verschillen.

Oud lood inleveren bij Martens Metaal

Heeft u interesse in het inleveren van oud lood bij Martens Metaal? Kom dan zeker langs bij onze vestiging tussen maandag en zaterdag. De plek is gunstig gelegen en daarbij makkelijk bereikbaar met de auto.

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten