Oud ijzer verkopen aan Martens Metaal 

Heeft u interesse in oud ijzer verkopen? Martens Metaal is al een geruime tijd een begrip in de omgeving als het gaat om het inzamelen en verwerken van oud ijzer. Oud ijzer verkopen kunt u dus bij ons doen.  

 • Oud-ijzer verkopen aan Martens Metaal
 • Direct geld voor uw ijzerafval
 • Gegarandeerd een goede prijs
 • Draag bij aan circulaire metaalrecycling
 • Geen wachttijd: klaar terwijl u wacht
 • Contante betaling
 • 6 dagen per week geopend

Voor meer informatie over het inleveren van uw oud-ijzer kunt u contact met ons opnemen.

Oud ijzer verkopen voor een leuke prijs

Wilt u uw oud ijzer verkopen? Wij nemen graag uw oud ijzer over tegen een leuke vergoeding. Het oud ijzer dat u heeft gebracht wordt bij ons ter plekke gewogen. Daarna krijgt u van ons direct geld voor uw oud ijzer afval. Het contant uitbetalen van de vergoeding is hierbij mogelijk. Wij zorgen voor een marktconform bedrag voor het oude ijzer. Het bedrag dat u ontvangt wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid ijzer en het huidige vraag en aanbod. Het vraag en aanbod veranderd van dag tot dag. Als u benieuwd bent naar de oud ijzer prijs kunt u altijd contact met ons opnemen of even langskomen.

IJzer verkopen aan Martens Metaal

Wilt u ijzer verkopen bij Martens Metaal? Kom dan gerust langs op onze vestiging in Elst. Kijk bij uw bedrijf of thuis nog even goed rond of u nog oud ijzer kunt vinden. Veel mensen weten namelijk niet dat ze nog veel ijzer hebben liggen. Opgeruimd staat netjes, en u krijgt er ook nog eens een vergoeding voor. Kom dus gerust langs.

Oude metalen verkopen voor het milieu

Uw metalen verkopen is ook nog eens goed voor het milieu. Al het oud ijzer is namelijk te gebruiken om nieuwe materialen van te maken. Bij Martens Metaal zorgen we ervoor dat al het bruikbare ijzer wordt gerecycled. Als u het milieu dus belangrijk vindt is het dus een goed idee om het oud ijzer langs te brengen. IJzer moet namelijk uit de grond gehaald worden, waarbij er een steeds grotere schaarste aan ijzer ontstaat.

Kom langs bij onze vestiging in Elst

Martens Metaal B.V. is gunstig gelegen in Elst. We zijn eenvoudig te bereiken met de auto. Bovendien zijn we 6 dagen per week geopend: van maandag tot en met zaterdag.

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten

Meer weten? Neem contact met ons op

Voor meer informatie over het inleveren van oud ijzer en metalen kunt u contact met ons opnemen. Bel direct naar 0481 – 371 402 of vul het contactformulier in op onze website. We helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen over oud ijzer verkopen

 • Hoe kan ik mijn oude ijzer inleveren?

  Breng uw oud-ijzer langs bij Martens Metaal B.V. in Elst. We wegen uw voortuig mét lading op onze weegbrug. IJzer wordt buiten gelost en overige metalen in de hal. Deze metalen worden apart gewogen. Tot slot wordt uw voertuig opnieuw gewogen zonder lading; om de hoeveelheid gelost ijzer nog te bepalen. We maken direct een overzicht van de prijs die u van ons ontvangt. U heeft de mogelijkheid om contact of per bank uitbetaald te krijgen.

 • Is het mogelijk om mijn oud-ijzer op te laten halen?

  Bij grote hoeveelheden is het mogelijk om uw ijzer op te laten halen. Heeft u een echter een geringe hoeveelheid dan brengen we u in contact met 1 van onze partners. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

 • Kan ik als particulier ook afval inleveren?

  Jazeker. Ook als particulier bent u van harte welkom bij Martens Metaal Elst B.V. Lever uw oud metaal in bij onze vestiging en Elst en ontvang een eerlijke, marktconforme prijs voor uw metaalafval. Uw oud-ijzer wordt op een transparante manier gewogen en we hanteren een transparante werkwijze. Bovendien betalen we direct. Door het inleveren van uw oud-ijzer draagt u bij aan een wereld waarin er zuinig wordt omgaan met grondstoffen.

 • Wat gebeurt er met het opgehaalde metaal?

  Wanneer we het metaalafval eenmaal op hebben gehaald en naar onze vestiging hebben gebracht, wordt het metaalafval gesorteerd op basis van metaalsoort. Vervolgens snijden we het metaal en kunnen we het als secundaire grondstof vervoeren naar smelterijen en staalbedrijven. We leveren het metaal als secundaire grondstof aan bedrijven in binnen- en buitenland. Dit gebeurt meerdere keren per maand. Door het metaal te recyclen, dragen we bij aan een duurzame wereld.