Accu’s inleveren

Met uw accu’s kunt u terecht bij Martens Metaal. Wij begrijpen dat accu’s een belangrijk onderdeel zijn van uw dagelijks leven, maar ook dat ze schadelijke stoffen bevatten die het milieu kunnen aantasten als ze niet op de juiste manier worden verwerkt.

Waarom is het inleveren van accu’s belangrijk?

Het inleveren van uw oude accu’s heeft een aantal belangrijke voordelen. Het is een veilige en efficiënte manier om uw oude batterijen en accu’s te recyclen. Door uw accu’s in te leveren, wordt het risico op lekkage of beschadiging van de batterijen geminimaliseerd. Het inleveren van uw accu’s is een milieuvriendelijke keuze. Bij Martens Metaal recyclen we alle oude accu’s op een duurzame manier, waarbij we zoveel mogelijk waardevolle materialen en grondstoffen hergebruiken. Door uw oude accu’s bij ons in te leveren, draagt u bij aan een schonere en duurzamere toekomst.

Accu’s inleveren bij Martens metaal

Het inleveren van uw oude accu’s bij Martens Metaal is eenvoudig en gemakkelijk. U kunt uw oude accu’s bij ons inleveren op onze locatie, waar wij zorgen voor een veilige en efficiënte verwerking van de accu’s. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw oude accu’s op te laten halen bij uw bedrijf of organisatie. Wanneer u uw oude accu’s inlevert bij Martens Metaal, zorgen wij ervoor dat de batterijen en accu’s op een verantwoorde manier worden gerecycled. Hierbij worden de waardevolle materialen en grondstoffen hergebruikt, terwijl schadelijke stoffen op een veilige manier worden verwijderd en verwerkt.

Kortom, het inleveren van uw oude accu’s bij Martens Metaal is een veilige, efficiënte en milieuvriendelijke keuze. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken om uw oude accu’s in te leveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom langs bij onze vestiging in Elst

Martens Metaal B.V. is gunstig gelegen in Elst. We zijn eenvoudig te bereiken met de auto. Bovendien zijn we 6 dagen per week geopend: van maandag tot en met zaterdag.

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten

Meer weten? Neem contact met ons op

Voor meer informatie over het inleveren van oud ijzer en metalen kunt u contact met ons opnemen. Bel direct naar 0481 – 371 402 of vul het contactformulier in op onze website. We helpen u graag verder!

 • Hoe kan ik mijn oude ijzer inleveren?

  Breng uw oud-ijzer langs bij Martens Metaal B.V. in Elst. We wegen uw voortuig mét lading op onze weegbrug. IJzer wordt buiten gelost en overige metalen in de hal. Deze metalen worden apart gewogen. Tot slot wordt uw voertuig opnieuw gewogen zonder lading; om de hoeveelheid gelost ijzer nog te bepalen. We maken direct een overzicht van de prijs die u van ons ontvangt. U heeft de mogelijkheid om contact of per bank uitbetaald te krijgen.

 • Welke materialen kan ik bij jullie inleveren?

  Martens Metaal Elst B.V. koopt diverse ijzer- en metaalsoorten in voor recyclingdoeleinden. Denk hierbij aan materialen als: oud ijzer, messing, kabels, rvs, brons, koper, aluminium, zink, accu’s en lood. Wilt u een metaalsoort inleveren die niet in het rijtje staat vermeldt? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

 • Wat gebeurt er met het opgehaalde metaal?

  Wanneer we het metaalafval eenmaal op hebben gehaald en naar onze vestiging hebben gebracht, wordt het metaalafval gesorteerd op basis van metaalsoort. Vervolgens snijden we het metaal en kunnen we het als secundaire grondstof vervoeren naar smelterijen en staalbedrijven. We leveren het metaal als secundaire grondstof aan bedrijven in binnen- en buitenland. Dit gebeurt meerdere keren per maand. Door het metaal te recyclen, dragen we bij aan een duurzame wereld.

 • Is het mogelijk om mijn oud-ijzer op te laten halen?

  Bij grote hoeveelheden is het mogelijk om uw ijzer op te laten halen. Heeft u een echter een geringe hoeveelheid dan brengen we u in contact met 1 van onze partners. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.