Oude metalen

Heeft u nog oude metalen liggen waar u vanaf wilt? Wij van Martens Metaal in Elst helpen u graag verder. Oude metalen kunnen namelijk bij ons ingeleverd worden. U krijgt een eerlijke, marktconforme prijs terug voor de metalen. Ook draagt u een steentje bij aan het milieu. De oude metalen worden hergebruikt voor een nieuw leven.

 • Oud metaal langsbrengen bij Martens Metaal
 • Direct geld voor uw metaalafval
 • Gegarandeerd een eerlijk, marktconform bedrag voor uw metaalafval
 • Contante betaling mogelijk
 • 6 dagen per week bereikbaar

Oud metaal inleveren

Wilt u uw oud metaal inleveren? Dan kunt u bij ons langskomen om dit te doen. Veel mensen hebben zonder het te weten veel metalen thuis liggen die weg kunnen. Kijkt u dus zeker even rond of u nog wat dingen heeft die u kwijt wilt. Voorbeelden van metalen die u wellicht heeft liggen zijn: koper, kabel en draad, lood, RVS, ijzer, staal, aluminium zink en lood. Ook accu’s behoren tot oud metaal die u bij ons kunt inleveren.

Metaal inleveren helpt met het milieu

Door het inleveren van metaal denken wij ook aan de bijdrage op het milieu. Kijkt u zeker eens rond op uw bedrijf of bij u thuis of u metaal heeft die u kunt inleveren. Op die manier ruimt u uw spullen op en helpt u ook nog eens het milieu door middel van metaalrecycling. De metalen kunnen hergebruikt worden. Door het hergebruik van metaal hoeft er geen nieuw metaal opgegraven te worden. Schade aan het milieu kan beperkt worden door de materialen opnieuw te gebruiken.

Oude metalen brengen naar Martens Metaal

Wij van Martens Metaal zijn altijd geïnteresseerd in uw oude metalen. De oude metalen zijn voor ons altijd bruikbaar. Daarbij krijgt u als klant er een marktconforme vergoeding voor. Uw oude metalen kunnen bij ons van maandag tot en met vrijdag langsgebracht worden. Als u vragen heeft over bijvoorbeeld wat de huidige waard is, kunnen wij u altijd helpen. Neem in dat geval contact met ons op.

Onze vestiging in Elst is eenvoudig te bereiken met de auto. Bovendien zijn we 6 dagen per week geopend: van maandag tot en met zaterdag.

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten

 

Ontdek onze andere diensten

Martens Metaal B.V., onderdeel van de Raak Metals Groep, is uw specialist in het sorteren, verwerken en recyclen van diverse metaalsoorten. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen:

Meer informatie? Neem contact op

Voor meer informatie over het laten ophalen van oud ijzer kunt u contact met ons opnemen. Bel direct naar 0481 – 371 402 of vul het contactformulier in op onze website. We helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen oude metalen

 • Hoe kan ik mijn oude ijzer inleveren?

  Breng uw oud-ijzer langs bij Martens Metaal B.V. in Elst. We wegen uw voortuig mét lading op onze weegbrug. IJzer wordt buiten gelost en overige metalen in de hal. Deze metalen worden apart gewogen. Tot slot wordt uw voertuig opnieuw gewogen zonder lading; om de hoeveelheid gelost ijzer nog te bepalen. We maken direct een overzicht van de prijs die u van ons ontvangt. U heeft de mogelijkheid om contact of per bank uitbetaald te krijgen.

 • Is het mogelijk om mijn oud-ijzer op te laten halen?

  Bij grote hoeveelheden is het mogelijk om uw ijzer op te laten halen. Heeft u een echter een geringe hoeveelheid dan brengen we u in contact met 1 van onze partners. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

 • Hebben jullie een container service?

  Ja, u kunt bij ons gebruik maken van onze containerservice! Afhankelijk van uw wensen plaatsen we een of meerdere containers op uw terrein. Onze containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ook is het mogelijk om een container op maat te laten maken. Wanneer de container vol is, halen we hem weer op. Uw metaalafval wordt vervolgens op verantwoorde wijze gerecycled. Onze containers zijn leverbaar in heel Nederland en zijn zeer geschikt voor al uw ijzer-, metaal- en kabelafval.