Metaalprijzen

Bent u op zoek naar de metaalprijzen? Dan bent u bij Martens Metaal aan het juiste adres. Bij het inleveren van oud metaal krijgt u namelijk een vergoeding. De metaalprijzen veranderen elke dag op basis van vraag en aanbod. Behalve de interessante vergoeding die u ontvangt, zorgt u ook nog eens voor een opgeruimde omgeving. Wij nemen uw oude metalen graag in ontvangst.

Oud metaal prijzen

Bent u benieuwd naar de oud metaal prijzen? Deze veranderen van dag tot dag. De prijzen zijn gebaseerd op hoeveel vraag er op dat moment is en hoeveel er aangeboden wordt. Als er meer vraag is zullen de oud metaal prijzen stijgen. Dan krijgt u een hogere vergoeding. Ook ontvangt u bij ons een hogere metaal prijs als u uw afval van te voren scheidt. Dan kunnen wij een accuratere berekening maken van uw vergoeding. Als u de huidige tarieven wil weten kunt u contact met ons opnemen.

Metaalprijzen

Metaalprijzen voor particulieren

Zou u graag de metaalprijzen voor particulieren willen weten? Voor particulieren hanteren wij dezelfde prijzen voor oud metaal als voor zakelijk. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Op die manier kunt u makkelijk bij u thuis kijken of u oud metaal heeft liggen. Door ze naar ons mee te nemen worden ze gemakkelijk opgeruimd. Voor de actuele metaalprijzen voor particulieren kunt u ons mailen of bellen. Natuurlijk kunt u ook altijd gewoon langskomen.

Metaalprijzen voor recycling

De vergoeding die u ontvangt voor oud ijzer is aan het stijgen door de verhoogde vraag. De vraag is steeds hoger door de schaarste aan metalen op de wereld. Er wordt steeds meer opgegraven waardoor er steeds minder overblijft. Door metaal in te leveren kan het hergebruikt worden. Dit hergebruik zorgt op zijn beurt weer voor een betere impact op het milieu. Op die manier hoeft u niet alleen de metaalprijzen te overwegen, maar kunt u ook een steentje bijdragen aan het milieu.

Adres
Energieweg 2
6662 NS Elst
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 – 16:30 uur
Za: 07:30 – 11:30
Zo: Gesloten
  • Hoe worden metaalprijzen bepaald?

    Metaalprijzen worden bepaald door verschillende factoren. De belangrijkste factor is de markt, waarbij gekeken wordt naar vraag en aanbod. Daarbij kan de prijs ook per handelaar verschillende, maar om transparante en eerlijke prijzen te kunnen garanderen, gebruiken we bij Martens Metaal specifieke weegschalen om de nauwkeurigheid te kunnen bepalen.

  • Welke metalen hebben de meest stabiele metaalprijzen?

    De stabiliteit van metaalprijzen varieert, maar basismetalen zoals koper, aluminium en ijzer hebben over het algemeen stabielere prijzen in vergelijking met edelmetalen zoals goud en zilver, die vaak onderhevig zijn aan speculatie en sentiment op de financiële markten.